1. پتوس منجولا حاصل جهش ژنتیکی است!
عدهی زیادی اعتقاد دارند این پتوس از پتوس های معمولی تسط جهش حاصل شده است. سلول های برگ منجولا از نظر ژنتیکی دچار تفاوت شده اند و چندین دسته سلول مختلف در کنار هم قرار گرفته اند که برخی از آن ها، ژن تولید رنگدانه سبز (کلروفیل) را ندارند. بنابراین این سلولها به رنگ زرد و نقره ای دیده میشوند.
2. آیا میدانستید منجولای سبز هم وجود دارد؟
این گیاه اگر نوری کمی دریافت کند، برای فتوسنتز و غذاسازی نیاز به برگ های سبز بیشتری پیدا خواهد کرد. بنابراین سلولهایی که رنگدانه سبز دارند بیشتر تقسیم میشوند و رنگ سبز برگ بیشتر میشود. البته طی آزمایشی که توسط گروه خودمان انجام شد پتوس منجولای ابلقی را با وجود اینکه در معرض نور بسیار خوبی قرار دادیم پس از مدتی سرشاخه هایش شروع به سبز شدن کرد. اگر شما هم تجربه مشابهی داشته اید در قسمت نظرات با ما در اشتراک بذارید.
اما همین حالا در سایت میتوانید پتوس منجولای سبز را ببینید. بنابراین این گیاه در نوع سبز هم موجود است اما دارای حاله های کم رنگ با رنگ متفاوت هستند.
3. با افزایش رطوبت هوا برگ های این گیاه پهن تر میشوند!
هر چه رطوبت محیط کمتر باشد برگ گیاه کوچکتر میشود تا رطوبت و آب گیاه را حفظ کند. بنابراین برای داشتن برگ های پهن تر رطوبت محیط را افزایش دهید. البته تغذیه گیاه هم یکی از فاکتورهای مهم در این زمینه میباشد.
4. پتوس منجولا سمی است اما خطرناک نیست!
پتوس ها همگی از خانواده آراسه هستند. این خانواده در پیکره خود دارای اگزالات کلسیم میباشند. این ماده در صورتی که بصورت خیلی زیاد مصرف شود میتواند خطرناک باشد. در حالت معمول چون خیلی از حیوانات خانگی از این گیاه تغذیه جزئی داشته اند هیچگونه علائم مسمومیت دیده نشده است.
5. منجولا با پتوس مرمری طیف رنگی متفاوتی دارد.
اکثر افراد ممکن است این دو نوع پتوس را اشتباه بگیرند اما باید به برگ آنها توجه کنید. پتوس منجولا دارای برگ های موج دار و دایره ای شکل است، اما رگه های ابلق در برگ های پتوس مرمر ظریف تر است. با اینکه پتوس منجولا هم رشد کمی دارد اما پتوس مرمر کند رشدتر از منجولا میباشد است.